Форум Христиан

Форум Христиан (http://forum-hristian.ru/index.php)
-   Церковь христианская (http://forum-hristian.ru/forumdisplay.php?f=11)
-   -   ХРИСТИАНИН И ВИНО.Что говорит об этом Библия....Допустимо ли для вас выпить ... (http://forum-hristian.ru/showthread.php?t=3148)

Сергей Пами 29.12.2009 23:06

Завдяки цьому чуду"ми славу Його бачили-славуєдинородного від Отця,благодаттю та істиною сповненого"(Ів.1:14,2:11)Хочу сказати що булодекілька способів заготовлювання виноградногосоку, солодкого з цукром ізбереженного від бродіння на тривалийперіод.
2.Припущення, що Христос не підкорився моральному закону Свого Отця,який полягає в тому, щоб не дивитись на червоне вино, яке грає, тобтоколи воно п"янке"31 Не смотри на вино, как оно краснеет, как оноискрится в чаше, как оно ухаживается ровно:впоследствии, как змей, оноукусит, и ужалит, как аспид;(Прит.23:31-33)протирічить об"явів Святому Письмі про повну покору Христа Божественному Отцю.

Сергей Пами 29.12.2009 23:06

Ісусповодивсясебе відповідно до уривків з Біблії, в яких п"янке вино як"зрадливе" та "буйне"1 Вино - глумливо, сикера - буйна; и всякий,увлекающийся ими, неразумен.(Прит.20:1), словами пророка Аввакума 2:15говориться:"15 Горе тебе, который подаешь ближнему твоему питье спримесью злобы твоей и делаешь его пьяным, чтобы видеть срамоту его!1 И сказал Господь Моисею, говоря:
2 объяви сынам Израилевым и скажи им: если мужчина или женщина решитсядать обет назорейства, чтобы посвятить себя в назореи Господу,
3 то он должен воздержаться от вина и [крепкого] напитка, и не долженупотреблять ни уксусу из вина, ни уксусу из напитка, и ничегоприготовленного из винограда не должен пить, и не должен есть ни сырых,ни сушеных виноградных ягод;
4 во все дни назорейства своего не должен он есть ничего, что делается из винограда, от зерен до кожи.(Чис.6:1-4)

Сергей Пам 29.12.2009 23:07

3.Зважаючи на медичні дані:а)Медичні експерти з питаньдефектів, які мають місце при народженні людини, довели, що помірневживання алкоголю шкідливо діє на жіночі органи розмноження і спричиняєнародження дітей з невиліковними розумовими та фізичними дефектами абовикликає викидні. Світові вчені з ембріології,кажуть,що жінки, якіп"ють навіть невелику кількість алкоголю в проміжок часу зачаття(48годин)ризикують, бо це може негативно повпливати на хромосомияйцеклітини, які виходять з яєчника.б)абсурдноприпустити,що Ісус попускав питтю алкогольних напоїв на весіллі, наякому було багато жінок, зокрема молода наречена, яка могла невдовзізачати..Думати , що Христос не знав про потенційну жахливу діюалкоголю(п"янкого вина)ставить під сумнів Його божественність,мудрість, вміння відокремити добро від зла.

Дмитрий Тка 29.12.2009 23:07

СЕрега удачи тебе в твоей философии....мы тоже против рабства и алкоголизма...но мы не фанатики мертвой буквы...

Сергей Памищ 29.12.2009 23:08

у єврейській культурі, згідно історичних даних,робили та пили вино якечасто було неп"янким та звичайно розведений водою.Згідно з суспільнимита релігійними звичками серед юдеїв в часи Н.З. не дозволялось питинерозведене вино, п"янке чи неп"янке, у Талмуді говориться про декількаспособів розведення водою, деякі рабини наполягали, що п"янке вино слідрозводити з трьома частинами води, щоб його можна було благословити,іщоб воно не опоганювало того хто п"є.Інші вимагали, щоб 10 частин водирозводили з однією частиною п"янкого вина, перед тим як вживатийого.Вино в часи Н.З. юдеї пиои не так як сьогодні, воно було:а) свіжимвиноградним соком, б)виноградним соком ,який зберігали, в)соком зобезводнюваного винограду, г) виноградним вином, зробленим з сиропу таводи, д)п"янким чи неп"янким вином, розведеним водою в пропорції20:1.Якщо п"янке вино було нерозбавлене його просто важали варварським,опоганюючим, таке якого рабини не могли благословляти.

Сергей Пам 29.12.2009 23:09

Спосибо, Димчик, за пожелание, будьте фанатами святости, а не моей философии и "дешёвой благодати".

Игорь Дум 29.12.2009 23:12

Значит заместо вина, Иисус сделал в Кане Галилейской, виноградный сок, и на вичере сок пили! Да уж интересная интерпритация! А сделав вино, я невижу противоречий, Иисус не противоречил самому себе! Я слышал свидетельство Валерия Баринова как он в тюрме, братьям которые покаялись там причастие устроил, с воды и хлеба! вот это понастоящему была вечеря Господня, откуда вино и соку в тюрме быть!

Дмитрий Ткай 29.12.2009 23:15

Серж ты не гони на благодать....тебе с нее пить и жить ...
за благодать мой Христохс кровью запрлатил а ты дешевкой обзываеш.....и с какого ты села...?

Сергей Пами 29.12.2009 23:18

Игорёк, а я не говорю что суть причастия только в символе..да я тоже придерживаюсь мнения и видения єтого брата с тюрмі, но суть о которй я написал не в єтом, ті прочитай внимательно что я написал, понимаю лень, но пожалуйсто, и найдёшь ответ на свой вопрос. он там есть.

Сергей Пам 29.12.2009 23:23

Я, Димон , не гоню на благодать Христову, а на "дешёвую благодать", философию человеческую, аточнее сатанинскую...понимаешь ,это ложь! Христос не для того кровь свою пролил что ты и я теперь делали всё что хочу, "ведь я теперь спасён, иисус за всё заплатил"-чушь полная и ересь, а для того что б тебе обрести благодать и исполнить волю Божью, и кстати только в ней то и сможешь исполнить закон Божий!

Текущее время: 21:42. Часовой пояс GMT +4.