![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Молитва заключенного к святому Иоанну Предтече:
Предтече и Крестителю Христов Иоанне, проповедниче покаяния! Ты неповинне всажден был еси в темницу: аз же, вверженный в злоключение сие, достойное по делом моим приемлю, яко преступник правды и закона. Всели в мое сердце чувство покаяния о гресех моих! Несть бо ни единыя злобы ни беззакония, ихже аз, окаянный, не содеях; престрашни греси мои. Учителю правды! научи мя право глаголати о мне самом пред судиями. Не преставаяй и в темнице обличати беззаконнаго Ирода, даруй ми, да наипаче зде обличает мене совесть моя, да от обличении ея не возмогу на долзе времени утаити мое преступление. |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Молитва великомученице Анастасии, именуемой "Узорешительница" (о заключенных):
О многострадальная и премудрая великомученице Христова Анастасие! Ты душею на небеси у Престола Господня предстоиши, на земли же, данною тебе благодатию, различная совершаеши исцеления: призри убо милостивно на предстоящия люди и молящиеся пред мощами твоими, просящия твоей помощи: простри ко Господу святыя молитвы твоя о нас, и испроси нам оставление согрешений наших, недужным исцеление, скорбящим и бедствующим скорую помощь: умоли Господа, да подаст всем нам христианскую кончину и добрый ответ на Страшнем Суде Своем, да сподобимся и мы купно с тобою славити Отца и Сына и Святаго Духа во веки веков. Аминь. |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Конечно объясню. Эту молитву "Молитва великомученице Анастасии, именуемой "Узорешительница" (о заключенных)" - можете читать Вы после утренего и вечернего правила (в молитвослове утренее и вечернее правило есть, в начале каждого молитвослова).
А "Молитва заключенного к святому Иоанну Предтече" - должен читать осужденный желательно так же...если не может, пусть просто читает, в начале "Слава Тебе Боже наш, слава Тебе", "Царю небесный..." и молитву. |
![]() |
![]() |
|
|||
|
Первого июня родилась внучка Арина ,не подскажите каким именем её крестить будет правильнее.
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
Здравствуйте, Эдуард! прошу Вас помогите мне советом: кому помолиться-муж решил уйти к другой женщине, а ведь у нас двое маленьких детей, ничего не слушает, как заговоренный себя ведет. Мы прожили вместе 11,5 лет душа в душа, а теперь, что творится незнаю! Душа болит, детей жалко! Хочется утром просто не проснуться, останавливают только детки, я его очень сильно люблю! ПОМОГИТЕ ПРОШУ!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
|
||||
|
Несмы бо достойни нечистыми устами призывати великолепое имя Создателя нашего, аще не вы, святии мученицы, за ны ходатаи будете; сего ради к вам прибегаем и предстательства вашего пред Господем о нас просим. Такожде избавите нас от глада, потопа, огня, меча, нашествия иноплеменных, междоусобныя брани, смертоносныя язвы и всякаго душепагубнаго обстояния. Ей, страстотерпцы Христовы, устройте нам молитвами вашими вся благая и полезная, да благочестно житие временное прешедше и кончину непостыдну стяжавше, удостоимся теплым заступлением вашим со всеми святыми одесную Правосуднаго Бога Судии стати, и Того непрестанно славити со Отцем и Святым Духом во веки. Аминь.
|
![]() |
![]() |
|
||||
|
Молитва мученикам и исповедникам Гурию, Самону и Авиву ( Об устранении семейных неурядиц):
О, преславнии мученицы Гурие, Самоне и Авиве! К вам, яко скорым помощникам и теплым молитвенникам, мы, немощнии и недостойнии, прибегаем, усердно моляще: не презрите ны, во многая беззакония впадшия и по вся дни и часы согрешающия; наставите на путь правый заблудшия, исцелите страждущия и скорбяшия; соблюдите ны в непорочнем и целомудреннем житии; и якоже древле, тако и ныне покровители супружеств пребудите, в любве и единомыслии сия утверждающе и от всех злых и бедственных обстояний избавляюще. Защитите, о многомощныя исповедницы, вся православныя христианы от напастей, злых человек и козней демонских; оградите я от нечаянныя смерти, умоляюще Всеблагаго Господа, да великия и богатыя милости нам, смиренным рабом Своим, пробавит. |
| Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot |