![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Глянь оком щирим, БОЖИЙ СИНУ,
На цю страждальну Україну. Ти цілий світ любов'ю спас, То ж об'єднай сьогодні нас. Хай буде радість в кожній хаті, Щоб ви і ми були багаті, Щоб діти наші підростали Й традиції не забували. Усі горнімось до рідні на батьківщині й в чужині, З РІЗДВОМ СВЯТИМ усіх вітаймо Й тих,що не з нами,пам'ятаймо. Сідаймо за столи святкові У сподіваннях і любові, Заколядуймо разом всі - ХРИСТОС родився на землі! |
![]() |
![]() |
|
||||
|
В пору цю, коли падає сніг
І морози чимдуж припікають, Знов на землю спішить Новий рік — З ним сердечно усіх вас вітаю. Хай моїх поздоровлень потік У серцях ваших лунко озветься І хай вам наступаючий рік Принесе лише радість та щастя. Хай ялинки святкової цвіт І вогнів новорічних гірлянди Шлють від мене гарячий привіт, А в додачу — розквітлі троянди. І бажаю я кожній сім'ї Процвітання та щедрої долі, Щоб любові й добра ручаї Не всихали у душах ніколи. Зичу сонця та світлих надій, Миру й втіхи на кожному кроці, Також здійснення планів і мрій У прийдешньому Новому році! |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Неначе в казці
Добрим дивом Хай новий рік у дім ввійде, Щоб цілий рік жилось щасливо І завжди малося усе! Хай рік новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові, Мов чистий сніг Що землю гріє Хай зігріває Вас надія! З новим Роком !!! ! |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Моя Охорона (за пс.120)
Свої очі я зводжу на гори, Звідки прийде мені допомога! Що тривоги, страждання і горе? Бог — твердиня моя й осторога! Той, що небо та землю вчинив, Всемогутній, Святий, Милосердний. Він з терпінням мене научив: Стань на слові упевнено й твердо! Не хитнеться моя нога, Бо зі мною Твоя Охорона. Бачу: лук вже напнувсь, як дуга… Не боюсь, бо Твій щит — перепона Від вогненних загострених стріл, Від ударів небесних світил, Від меча, що рубає навпіл, Від лукавих, підступних мірил… Лиш з Тобою від смерті спасусь. Ти — є двері у Вічне Небо! Просто кличу: Господь мій, Ісус!!! Я з Тобою іду до Тебе… Галина Левицька |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Струн душі рука Христа торкається,
І душа піднесено співа. Пісня ще одна на світ з'являється Про Того, Ким серце ожива. То про Тебе трелями ласкавими Птах співа у купелі садів. Хочу я життя нове прославити, Та нових знайти не можу слів. Твій привіт нам посилають лагідно Всі лани квітучі і сади. То любов Твоя, і дар Твій радісно Я прийняв у душу назавжди. Ту любов, той тихий подих вічности Чую я у гомінкому дні, І Тебе люблю я повним ніжности Щирим серцем, що Ти дав мені. Струн душі рука Христа торкається, І душа піднесено співа. Хай ніколи спів цей не кінчається! То співа сама доба нова. Автор слов: Євген Аксарін |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Сьогодні чуєш ти
Сьогодні чуєш ти, Христос зове тебе - Віддай Йому життя, щасливим будеш ти. Сьогодні чуєш ти, Христос зове тебе - Віддай Йому життя, цілком всього себе. Радість, о радість відчуєш тоді, Радість, о радість, радість тільки в Христі. Радість, о радість поповниться в небі твоя, З радістю будеш славити вічно Христа. В серце прийми Христа - і зміниться життя, Тоді ти скажеш всім: щасливий я в Христі. В серце прийми Христа - і зміниться життя, Тоді ти скажеш всім: прийдіть до Господа. |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Сховалось сонце десь за краєм неба
Сховалось сонце десь за краєм неба, Запанувала тиша в цілім світі, О, як же я очікував тієї миті, Коли всім серцем пригорнусь до Тебе. Благослови, благослови, Благослови мене, Благослови мене, Святий мій Боже. Я знаю, тільки Ти мене навчиш Любить і ворогів благословляти. Душа моя благає Тебе розмовляти, Вона, як те вікно - уся навстіж. Молюсь до Тебе, хоч мовчать вуста. Молюсь всім серцем, сповненим любові. Подяка і благання в моїм кожнім слові. Моя молитва щира і проста. |
![]() |
![]() |
|
||||
|
Як манить душу голубінь небес,
Як хочеться мені злетіти вгору, Піднятись вище, ніж гірський хребет, Що ледве вдалині осяжний взору. Як хочеться мені забути біль, Нічні зітхання і гірку сльозу, Та досягти в стрімкім пориві ціль – Таку жадану, чисту, неземну, Щоб злитися в блаженному єднанні З Христом моїм у вічній красоті. Як хочеться мені в цей час останній Прожити кожен день у чистоті, У святості і у святих стремліннях, В моліннях щирих вічному Творцю, У прагненні небесного нетління, Щоб вірним залишитися Отцю. |
| Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2011, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot |